Feliza's Access Network - The Incredible, Edible Feliza.

Åkte förbi här om dagen

Posted Sept. 28, 2017, 3:41 p.m. By feliza Tags: Resa

Här om dagen så var vi i finnspång det var ett nytt ställe för mig. Jag hade aldrig tidigare varit där, det är lite roligt att det finns så många platser som man aldrig har varit på och som man gärna skulle vilja komma till en dag. Ja när man är ute och åker omkring så kommer man ju till plaster som man inte har varit på tidigare och det är ju intressant att se något nytt och göra något nytt så att man känner att man gör något.
Det är intressant att det finns samma saker i nästan varje stad som man kommer igenom. Ja när vi var i finnspång så körde vi förbi  komvux i finnpång. Det finns många komvux runt omkring i landet och det är ju lite intressant att det finns nästan överallt och det är ju bra att man kan plugga vart man än befinner sig i landet.

Kul att åka omkring i Sverige 

Ja det är ju lite kul att kunna åka omkring i Sverige och se lite nya platser, det finns ju så många fina platser som ma tycker är vackra och vissa är vackrare än andra och så är det ju vart man än kommer .I storstäderna så finns det mer utbud och det är mer människor men på landsbygden finns det mer natur och lugn. Ja det är härligt att det finns sådan variation på alla saker så att man kan se och göra lite olika saker som man tycker är skönt och roligt att hålla på med. 
Bra att kunna gå och se flera saker och att man inte behöver resa långt först se vackra saker, att bila genom Sverige är otroligt vackert och fint och något som alla borde göra någon gång under deras liv. Det är verkligen värt det tycker jag i alla fall.